Industrigolv

Fogfria golv för industrier, verkstäder, skolor och kommun med höga krav på renlighet och tålighet.

Halmstad Microcement hjälper er gärna med golv i epoxi, akryl eller polyuretan för industri, företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet och visar gärna upp goda referensjobb.

Branscher och kunder

Våra industrigolv av epoxi, polyuretan eller akryl passar utmärkt för de allra flesta verksamheter. Produktion och montering, lager, butik och utställning, sjukhus, renrum, restauranger, personalytor och livsmedelsindustrier.

Eporoc-golvsystem

Eporoc Color SL

Eporoc EP Color SL är en fogfri och slät golvbeläggning bestående av högkvalitativ epoxi och ett speciellt graderat fillermaterial. Systemet är avsett för både nya och gamla golv. Tjocklek 2-4 mm. Beläggningen är självutjämnande, tät och porfri och lämplig för torra miljöer inomhus. Beläggningen ger en blank tålig yta som levereras i tio olika standardkulörer. Går även att få i mattlackerat utförande.

Eporoc Color TL

En lösningsmedelsfri pigmenterad, fogfri tunnskiktsbeläggning bestående av högkvalitativ epoxi. Systemet är avsett för ytbehandling av både nya och gamla golv. Läggs i tjocklek 0,4-1 mm. Användningsområde Beläggningen är självutjämnande, tät och porfri och lämplig för torra miljöer inomhus. Beläggningen ger en blank tålig yta som levereras i tio olika standardkulörer. Går även att få i mattlackerat utförande.

EP Color Struktur

En fogfri och halkskyddad golvbeläggning bestående av högkvalitativ epoxi och sand. Systemet är avsett för både nya och gamla golv. Läggs i tjocklek 2-6 mm. Beläggningen är halkskyddad, tät och porfri och lämplig för våta miljöer inomhus. Beläggningen ger en mycket tålig yta som levereras i tio olika standard-kulörer. Graden av halkskydd kan anpassas efter behov.

Varför Halmstad Microcement?

✓ Hela eller delar av projekt

Låt oss sköta hela projektet eller enbart utföra delar av arbetet.

✓ Arbetar över hela landet

Vi har inga geografiska begränsningar.

✓ Erfarenhet & Kunskap

Vi hjälper till med offert, kalkyler och materialberäkningar.